Aval AS

Om oss

Aval AS er et Godkjent regnskapsselskap etablert i 1990. Selskapet har alltid hatt lokaler i Laguneparken ved Lagunen storsenter utenfor Bergen.

I en digitalverden som stadig er i utvikling har Aval AS alltid tilbudt trygge og gode løsninger til sine kunder som i dag befinner seg i hele Norge. Og vi har markedets ledene løsninger til økonomifunksjonen for alle typer bedrifter.

Våre løsninger gjør det mulig for våre kunder å ha tilgang til regnskap og rapporter hvor enn de er. For bedrifter med tilstedeværelse i utlandet har vi blant annet samarbeidspartnere i USA, Storbritannia, Danmark, Sverige og Tyskland.

Medlem Regnskap Norge

Aval AS tar ansvar, vi tenker på miljøet!
Regnskap og miljø side om side.

For en bærekraftig fremtid, fortsetter vi vårt arbeid med digitaliserte og effektive regnskapstjenester. Vi ønsker å bidra med å hjelpe våre kunder i et miljø og bærekraftig retning.

Sertifisert miljøfyrtårn-bedrift

Som godkjent Miljøfyrtårn-bedrift i april 2023, har vi tatt viktige steg på veien mot en grønn og bærekraftig fremtid.

Vi har etablert et miljøledelsessystem, som styrer og hjelper oss med kontinuerlig forbedring innenfor klima- og miljøarbeid.

Aval AS støtter FNs 17 bærekrafts mål.

Vi oppfordrer våre kunder, leverandører og samarbeidspartnere til å sette sine bærekrafts mål.

Små og mellomstore bedrifter har en sentral rolle for at Norge og verden når felles arbeidsplan for å utrydde fattigdom, bekjempe ulikhet og stoppe klimaendringene innen 2030.

Aval AS har valg ut disse 9 hovedmålene som er retningslinjer og temaer som vi kan bidra med i vår hverdag:

Våre 9 hovedmål - grafikk

Kildesortering

Fra og med 1. januar 2023 stilles det krav til virksomheter i Norge om å sortere ut flere avfallstyper. Disse kravene gjelder også for virksomheter som genererer husholdningslignende avfall. I forskriften er det ikke satt krav om sorteringsgrad, det er derimot krav om at følgende avfallstypene kildesorteres: Mat og plast avfall.

Vi kildesorterer i tillegg:

  • Papir og papp
  • EE-avfall
  • Batterier
  • Restavfall
  • Glass og metall

Ønsker du å bli kontaktet?
Skriv inn ditt telefonnummer eller din epostadresse, så kontakter vi deg for en uforpliktende prat
Du kan også ringe oss på 55 11 60 00 eller sende oss en epost